Tags Ратко Младиќ

Tag: Ратко Младиќ

Последни вести

Граматиката ја санкционирала објективната јазична ситуација – пишува Јованка Кепеска

Со оглед на познавањата на историските белези на јазикот на македонскиот народ, како што вели, на јазикот на Кирил и Методија и на Климент...

Банкси ги поддржа протестите во САД: Беа предадени од белиот систем

Британскиот уметник Банкси даде своја поддршка на на движењето „Black Lives Matter“ со слика која ја објави на Инстаграм во саботата.

Ќе почекаме ли за одмор во Грција!?

Можмо е границата меѓу Грција и Македонија да не биде отворена на 15 јуни, изјави грчкиот државен министер, Јоргос Герапетрис во...

Героски: Ако е само поради Наќе…

Новинарот Бранко Героски на својот фејсбук профил ја коментира изјавата на лидерот на СДСМ , Зоран Заев, кој јавно објавуи дека му...