Tags регистерски таблички

Tag: регистерски таблички

Последни вести

Хрватска: Предлагаат отворање Министерство за среќа

Дел од партиската програма на Мирослав Шкоро, лидер на Домовинскиот покрет во Хрватска е подобрување на квалитетот на животот, за што...

Заев го одзема правото на Зекири, Адеми и др. Албанци во СДСМ да ја...

Со изјавата дека не може Албанец да биде премиер со која лидерот на СДСМ Заев му одговори на Али Ахмети кој најави дека тоа...

Бегалски камп во околината на Кукуш под карантин

Со заедничка одлука на Министерствата за цивилна заштита, за здравство и за миграциска политика на Грција, бегалскиот камп во близина ...

Димовски: Не сме сите еднакви во корона-кризата

„Две државни постапки од вчера и денес не прават апсолутно со право да кажеме:ВО МАКЕДОНИЈА НЕ ПОСТОИ ЕДНАКВОСТ НА ГРАЃАНИТЕ.., пишува на...