Tags Република Македонија Скопје

Tag: Република Македонија Скопје

Последни вести

Црна Гора ги отвора границите, но не и за граѓани од Македонија

Црна Гора од 1 јуни ќе ги отвори своите граници за граѓаните од Хрватска, Словенија, Австрија, Германија, Полска, Чешка, Унгарија, ...

Катастрофални 2/4 показатели за Македонија во балканската корона статистика

Македонија со најлоши резултати во две од четири категории поврзани со статистиката за корона вирусот во регионот. Докторот Игор Николовски објавува статистика според која Македонија...

Димитров мисли дека Албанија ќе ги отвори границите не само за Албанците

По изјавата на премиерот Еди Рама дека Албанија од 1 јуни ќе ги отвори границите за Албанците од соседните држави, министерот...

На Атиџе ѝ украле – пчели!

„Не се плашам од коронавирусот. Како рекол Господ така ќе биде, мене повеќе ме плашат лошите луѓе“, изјави за порталот ...