Tags решавање на спорот

Tag: решавање на спорот

Последни вести

Куме, да не (се) лажеме (ФОТО)

Кој лаже во случајот Ифтар на Мухамед Зекири? Неговиот кум кој тврди едно или кумашинот кој тврди нешто сосема друго.

Османи: Вирусот ниту е победен ниту е безопасен

„Без разлика на првичниот успех да се канализира пандемијата, свесни сме дека податоците од последните денови покажуваат нов раст, еден вид...

ДИК не почнала подготовки за избори

Државната изборна комисија (ДИК) демантира дека ги почнала подготовките за предвремените парламентарни избори. „Информираме дека ДИК, во целост...

Збор има Примариус Проф. Д-р Заев (ВИДЕО)

На денот кога Македонија има катастрофален број на починати и заразени од Ковид19 лидерот на СДСМ дава своја анализа за слабеење на вирусот во...