Tags Снајпер

Tag: Снајпер

Последни вести

Османи: Вирусот ниту е победен ниту е безопасен

„Без разлика на првичниот успех да се канализира пандемијата, свесни сме дека податоците од последните денови покажуваат нов раст, еден вид...

ДИК не почнала подготовки за избори

Државната изборна комисија (ДИК) демантира дека ги почнала подготовките за предвремените парламентарни избори. „Информираме дека ДИК, во целост...

Збор има Примариус Проф. Д-р Заев (ВИДЕО)

На денот кога Македонија има катастрофален број на починати и заразени од Ковид19 лидерот на СДСМ дава своја анализа за слабеење на вирусот во...

Стотици македонски пациенти вечерва ќе се борат за воздух

Повеќе македонски граѓани кои ја имаат дијагнозата ХОББ или хронична опструктивна белодробна болест денеска реагираат со апел здравствените власти и министерот Филипче да...