Tags Поштенски дом

Tag: Поштенски дом

Последни вести

Бегалски камп во околината на Кукуш под карантин

Со заедничка одлука на Министерствата за цивилна заштита, за здравство и за миграциска политика на Грција, бегалскиот камп во близина ...

Димовски: Не сме сите еднакви во корона-кризата

„Две државни постапки од вчера и денес не прават апсолутно со право да кажеме:ВО МАКЕДОНИЈА НЕ ПОСТОИ ЕДНАКВОСТ НА ГРАЃАНИТЕ.., пишува на...

Апликацијата „СтопКорона“ не откри ниеден случај на Ковид-19

Мобилната апликација која Министерството за информатичко општество и администрација и Владата ја промовираа како една од главните алатки за помош...

Стогодишна жена ја победи короната со – шампањ

Џејн Колинс (104), која живее во старечки дом во англискиот град Дарби, верува дека се излечила од коронавирус благодарение на шампањско.