Tags преговори ЕУ

Tag: преговори ЕУ

Последни вести

Тони Михајловски: Тие што … (Статус на неделата)

Еден од најдобрите македонски актери Тони Михајлоски на свој ефектен начин реагира на тврдењата на власта дека вината за сите нејзини грешки е лоцирана...

Граматиката ја санкционирала објективната јазична ситуација – пишува Јованка Кепеска

Со оглед на познавањата на историските белези на јазикот на македонскиот народ, како што вели, на јазикот на Кирил и Методија и на Климент...

Банкси ги поддржа протестите во САД: Беа предадени од белиот систем

Британскиот уметник Банкси даде своја поддршка на на движењето „Black Lives Matter“ со слика која ја објави на Инстаграм во саботата.

Ќе почекаме ли за одмор во Грција!?

Можмо е границата меѓу Грција и Македонија да не биде отворена на 15 јуни, изјави грчкиот државен министер, Јоргос Герапетрис во...