Tags прелети

Tag: прелети

Последни вести

Ќулафкова: Сите „црвени линии“ се погазени, народот е трауматизиран

„Македонскиот народ е трауматизиран од фактот дека сите црвени линии, зацртани во Уставот на Република Македонија од 1991, па и во...

Сообраќајниот метеж на „пластичарска“ улица ќе се реши со катни гаражи

Градоначалникот на општина Шаир Висар Ганиу најави дека непрописното паркирање на Пластичарска ќе се реши со изградба на две нови катни...

По „грешка“ отпуштиле близу 1.700 пациенти од психијатриска болница

Комитетот за здравство во Велс оцени дека била погрешна одлуката на психијатриската болница да отпушти 1.694 пациенти среде пандемијата на коронавирусот.

За менаџерите бонуси, а АД „Пошта“ 10 милиони евра во загуба

Акционерското друштво (македонска) „Пошта“ имала загуба од 10 милиони евра заклучно со крајот на 2018, но тоа тоа...