Tags Совет на Куманово

Tag: Совет на Куманово

Последни вести

Суд за човекови права: Бугарија мора да регистрира здружение на Македонците

Со денешната пресуда на Судот за човекови права во Стразбур, Македонците во Бугарија извојуваа голема победа против...

Тројца починати, 38 нови случаи на коронавирус

На Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби почина 74 годишен пациент, лекуван на клиниката...

Скопје доби нова населба!?

Табла со името „Арбен Бајрами“ деновиве беше поставена во Долно Оризари – Скопје. Како што пренесува...

Ќулафкова: Сите „црвени линии“ се погазени, народот е трауматизиран

„Македонскиот народ е трауматизиран од фактот дека сите црвени линии, зацртани во Уставот на Република Македонија од 1991, па и во...