Тасевски до власта: Пукна тиквата, а?

Актерот Сашо Тасевски со свој коментар за бројките кои покажуваат дека Македонија е водечка во регионот по бројот на заразени и починати од коронавирус на милион жители.

Но и за предлог за карантин престојниот празничен викенд…

Пукна тиквата, а?Ја промашивте работата дебело, изгледа. Водечки во регионот по умрени на милион жители. Затоа не…

Posted by Sasho Tasevski on Wednesday, May 20, 2020

Зарем е можно да има 58 часа „празничен“ карантин

Posted by Expres.mk on Wednesday, May 20, 2020
SHARE