Тасевски: Нека оди СДСМ на избори – каде што не ги знаат

„По снимките што ги чувме од Антонио, дека оние од власта му давале на Боки…. Мислам, пари му давале за телевизијата, за друго не знам, најубаво би било ич да излезат на избори, ама во Гвинеја Бисао, не тука.

Таму, каде што не ги знаат“’.

ФБ статус на актерот Сашо Тасевски

SHARE