Тасевски: Стриптизот на полицајката не е посрамен од договорот со Бугарија и оној од Преспа

Актерот Сашо Тасевски во свој стил ја коментира фотографијата споеделена на Инстаграм од вработена во Министерството за внатрешни работи што се сликала во униформа, но полугола.

„Наша полицајка постирала разголени слики на инстаграм, во раскопчана униформа. И сега дисциплински ќе ја гонеле. А бе, оставете ја жената раат. Нека плакнат луѓе очи. Нејзиниот стриптиз не е посрамен од Договорот со Бугарија и оној во Преспа. И онака сме голи пиштоли. Божем реномето ви го руши. Одамна сте го изгубиле. И не поради стриптиз на полицајки. Бандине што дилаат дрога да ги фатите. Големите риби. Ама не ги фаќате. Политички дил, така? Затоа полицајките праат стриптиз. Немаат друга работа“, констатира Тасевски во објавата на Фејсбук.

SHARE