Тепачка на 5 жени во бурка, хит на социјалните мрежи (ВИДЕО)

Пет жени во бурки се тепале со тупаници среде бел ден во близина на сообраќајница во центарот на Ријад, главниот град на Саудиска Арабија.

Оваа необична сцена била снимена од шокирани возачи, пишува „Дејли мејл“.

Една од жените за време на тепачката неколку пати испушта и потоа одново крева мало дете.

Никој од минувачите не се обидел да ги раздели, а воопшто и не позната пичината за тепачката.

SHARE

Comments are closed.