Во специјално организирана дебата на емисијата на ТВ 21, градоначелничката на Тетово и потпретседателка на ДУИ, вчера не ја отфрли можноста дека во иднина може да биде претседателка на Македонија.

Разговарајки со граѓаните и студентите од Тетово на забелешката на граѓанин дека таа „како претседател на државата може да помогне“, Арифи кусо го исправила околу фуккцијата и додала:

„Не сум (претседателка -н.з.) на државата, но во иднина може да бидам“, пренесе „Фокус.

SHARE

Comments are closed.