Т’га за југ

Не престануваат коментарите на социјалните мрежи „за“ и „против“ промената на името на земјава согласно преспанскиот договор – аргументирани или навредливи, емотивни или заканувачки, безобрано дрски или едноставно – човечки.

Еве еден за кој не е потребен дополнителен коментар…

SHARE