Тифозите до Заев: Продолжи вака, не обедини нас, ќе го обединиш цел народ

Иронична порака од македонските навивачки групи кои денеска во Крушево симболично се обединија во една група

“Обединувањето на навивачките групи во Македонија е благодарение само и само на Господинот обединувач Заев.
Нека продолжи така и ќе го обедини и Македонскиот народ.
Да живее Република Македонија!”, напиша член на тетовските “Војводи” до премиерот Заев чии според навивачите погубни и опасни политики се најдобра причина за обединување

Предходно од слични причини дошло до помирување меѓу македонски интелектуалци.

Дурловски и Митревски ги закопаа “воените секири” за Македонија

https://t.co/cKF1WH34jL

SHARE