Поранешниот министер за здравство реагираше на вестите вестите дека ќе гласал „за“ на претстојниот референдум и со кус пост на Фејсбук профилот демантира.

„Лажна вест е дека сум рекол дека ќе гласам ‘за’ на референдумот. Напротив, реков дека срце не ми дава да заокружуам ‘за’. Јасно кажувам дека ќе гласам ПРОТИВ договорот, а за ЕУ и НАТО. Ќе си го напишам сам прашањето, и вака ќе си го одговорам“, напиша Тодоров.

Тодоров ќе гласа „за“ ЕУ и НАТО, а „против“ договорот со Грција!?

 

 

SHARE