Топ 5 истраги за кои предолго молчат Јовески и Русковска

Истрагите на некои случаи со месеци а некои и повеќе од една година се кријат од јавноста.

Иако се работи за индиции за криминал вреден и милиони евра Вилма Рускоска и Љубомир Јовески молчат за резултатите од истрагите.

Кои се петте случаи за кои премногу долго молчи обвинителството?

SHARE