Тортевски: Какви кандидати се примени на Академијата за судии?

Адвокатот Александар Тортевскипреку „Твитер“ бара одговор од директорката на Академијата за судии и обвинители бидејќи, како што вели, неколкју недели не можа да стапи во контакт со неа.

SHARE