Тортевски: Оставка од Мира Дизел? Па, да дојде друг со вагон невработени?!

Адвокатот Александар Тортевски реагира на својот профил на Твитер на одиумот во јавноста по вработувањата во државни компании на братот и на синот на пратеничката од СДСМ, Мира Стојчевска.

SHARE

1 Коментар

  1. На овој Дибек не му смета уништувањето на Македонија и промена на името, ама му смета таму некоја дизелашка која се занимава со ситен шверц!
    За се е дозволено да се пишува само не за промена на името и редефинирањето на земјата, сега веќе Северџанија.

Comments are closed.