Традицијата е процес, вели архитектот Божиноски, креатор на новата собраниска сала

Вангел Божиноски, архитект, новинар и туристички водич, одговори на реакциите во јавноста за новата собраниска сала во која се одржа конститутивната седница на новиот парламентарен состав, а чиј автор е тој.

SHARE