Трагедијата од Мати не запира – досега 97 жртви од пожарот

До 97 стигна бројот на загинатите во пожарот од 23 јули во гратчето Мати во источна Атика.

Според информациите од Противпожарната бригада, бројот на досега идентификувани смртни случаи е 83, а бројот на хоспитализирани пациенти е 14 лица.

SHARE