Трајкоска: Заев сам на себе си влезе со „клизачи“

Оригинален коментар на новинарката Жанета Трајкоска по изјавата на премиерот дека нема да дозволи „еден суетен новинар и еден педер“ да ја урнат владата.

„…при што со лизгачки старт (клизачи), си нанесе сериозни повреди во пределот на сопствената репутација и животно загрозувачки убоди на универзалната декларација на човековите права, новинарските слободи и на членот 16 на Уставот на Македонија“.

SHARE