Трајковска VS Додевска: Прашање и одговор на денот (ВИДЕО)

Дебатата е на ТВ24.

Прашањето што го поставува Анета Додовска е “Дали Заев ќе успее да ја задржи власта?“.

Одговорот на Оливера Трајковска е ефектен.

SHARE