„Ние се радуваме што ќе можеме да ве пречекаме како наш 30-ти сојузник во Северноатлантската алијанса и да продолжиме со нашата заедничка работа со цел да обезбедиме мир и просперитет на Западен Балкан“ , порачал американскиот претседател Доналд Трамп во писмо до премиерот Зоран Заев во кое честита на лидерството и за имплементацијата на Договорот од Преспа, дознава Нова ТВ.

SHARE

8 Коментари

  1. Не Трамп, се лажеш. Тоа што ти се надеваш дека ќе станеме 30-ти сојузник на НАТО нема да се оствари, затоа што Силјановска ќе стане претседател и ќе го поништи договорот со Грција. Тоа што ти мислиш и целиот запад, НАТО и ЕУ, не е битно. Битно е она што Силјановска мисли. Гуска.

      • Не сакав да напишам ПРОСЕРАВА. Да напишев така, Зоран ќе речеше „ важно е дека просерава“.

        • Не. За просеравање и серење сте доктори, па дури и после си лижете.

  2. I mnogo je bitno sto vhecheras jedan qe go krka veljik salama vo dupo severdzanostopuloski. Ps.no lubrikant fron the gavermenti

Comments are closed.