Трамп си заблагодари сам на себе

 

По американскиот празник Ден на благодарноста , претседателот Доналд Трамп се врати кон својот омилен начин за комуникација со јавноста, преку Твитер, а во една од пораките за првпат изрази благодарност сам на себе.

„Колку е сјајно што цените на горивата се намалуваат (благодарам претседателе Т)”. Додадете ги на тоа, што е како големото намалување на даноците, нашите други добри економски вести. Инфлацијата е намалена (дали го слушате тоа вие во FED (Федералните резерви)?“, напиша Трамп на Твитер.

SHARE