Трамп вели дека кога бил млад личел на Елвис Присли

За време на митингот во понеделникот во градот Тупело, Мисисипи – местото на раѓање на Елвис Присли – Доналд Трамп ги воодушевил неговите приврзаници кога се споредил со славниот рокер.

„Освен русата, коса кога растев, сите велеа дека изгледам како Елвис … Можете ли да поверувате?  Јас секогаш го сметав тоа за одличен комплимент“ изјавил американскиот претседател.

Ова предизвика различни реакции на социјалните мрежи

https://twitter.com/TrumpeeToupee/status/1067205908550295553/photo/1

 

 

SHARE