Трендо и Оффнет анализираат кој се бори против лажните вести (ВИДЕО)

Порталот off.net.mk анализира кој се во Македонија се бори против лажните вести.

Објавеното видео покажува дека меѓу најголемите борци против Fake news e еден човек што неретко самиот дава лажни изјави.

Линк до објавата и видеото

https://m.off.net.mk/net-roulette/lokalno/tie-kje-se-borele-so-lazhni-vesti-tie

SHARE