Тричковски на опозицијата ѝ нуди секс со козите на Миленко и хомосексуални односи

Новинарот Бранко Тричковски, еден од највлијателните поддржувачи на премиерот Заев и на Владата на СДСМ, пред митингот на опозицијата им нуди невкусни „награди“ на учесниците на протестот што се одржува во Скопје вечерва.

Во својата објава тој зборува за убиство, бисти на починати, дркаџии и секс со козите на Миленко:

Богат награден фонд на митингот на будалите: организаторот подготвува за секого по нешто!

1. Човекот што ќе убие ќе добие амнестија од Хорхе.
2. Најкаракамишевата посетителка ќе добие четириесет минути во ‘Топ-тема’ кај Чом.
3. Најогнениот говорник ќе добие биста пред седиштето на Злосторничката инсталација.
4. Носителот на најантонијската фризура ќе добие седум дена бесплатен престој за двајца во Кежовица.
5. Авторот на најсимпатичната парола во одбрана на името ќе биде награден со бугарски пасош.
6. Авторот на фотографијата на која Мицко нема да изгледа глупаво и загубено ќе биде награден со струја од малата лидерска хидроцентрала.
7. Најголемиот дркаџија ќе добие бесплатен секс со некоја од козите на Миленко.
8. Секоја солза ќе добие злосторничко лице.
9. Носителот на најреволуционерниот транспарент ќе биде награден со членство во Извршниот одбор.
10. Сите посетители ќе го добијат курацот на нормалноста во своето ненормално дупе.

SHARE