Тричковски го „умре“ Мицкоски во „виц“!

Новинарот Бранко Тричковски сподели на Твитер „виц“ во кој го „умре“ лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, а го вмеша Свети Петар!

SHARE