Тричковски веќе не знае што зборува, бара смрт за Ванковска и за Грчева!

„Има ли подобар начин да се провери тезата дека Македонците во Северна Македонија нема да бидат погребувани на православни гробишта од тој Солза Грчева да умре. Или Билјанчето Ванковска!?“.

Ова денеска го пишува новинарот Бранко Тричковски, колумнист на „Слободен печат“ и на „Плусинфо“ и еден од главните медиумски поддржувачи на владата на СДСМ.

Тричковски постојано зборува за смрт и умирање, но досега ниту еден претставник на власта не реагирал за неговото однесување во јавноста.

 

SHARE

Comments are closed.