ТВ 21: Од Арачиново требало да се вработат 300 пилоти!? (ВИДЕО)

Во вечерашното издание на дебатниот магазин “Click Plus” на ТВ21 меѓудругото жителите на Арачиново рекоа дека им било ветено дека ќе бидат вработени 300 пилоти од Арачиново.

Тие се жалат дека сегашната власт на социјалдемократите им ги ветиле тие вработувања и дека тоа била најголемата лага дадена во Арачиново.

И бидејќи никој ништо не направил за младите во селото, тие мора да одат по амбасади да бараат визи за да се иселат.

SHARE