Твит на денот: Ако не гласаш на 15-ти, Грета може пак да му се јави

Вистинскиот телефонски разговор на лидерот на СДСМ и експремиер Зоран Заев со лажната активистка за заштита на природата Грета Тунберг го инспирира „МК Скопје МОД“ за твитот на денот, во кој прави алузија на пораката од предизборниот билборд „Ако останеш дома, на власт ќе се врати Груевски. Гласај!“.SHARE