Твит на денот: Кучето на Мира Дизел вработено во Гранична полиција

Твитер-профилот со името на револуционерот Васил Чакаларов во твитот на денот се надоврзува на информацијата дека вчера се вработени братот на пратеничката Мира Стојчевска во РЕК „Битола“ и нејзиниот син во „Електрани на Македонија“ (ЕЛЕМ).

„А Мира не знае дека има куче“, е еден од коментарите под твитот, алудирајќи на изјавите на пратеничката од СДСМ што се „прослави“ со патните трошоци, за кои го доби прекарот Мира Дизел, дека не знае оти брат ѝ и син ѝ аплицирале и се вработиле во државни компании.

SHARE

1 Коментар

  1. НЕМОЈТЕ ТАКА ГРАЃАНИ НА Р. МАКЕДОНИЈА, СЕВЕРЏАНИТЕ ИМААТ РЕД И ПОРЕДОК ПА ТАКА И КУЧИЊАТА СО ТАКВО ПЕДИГРЕ СЕКОГАШ ЌЕ ИМААТ ПРЕДНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!!!???

Comments are closed.