Твит на денот: Леб можевте во Охрид да купите

Празните полици за леб дента пред почетокот на 80-часовното ограничување на движењето во продолжениот викенд поради алармантното ширење на коронавирусот во Македонија, кое многумина ги упати кон Охрид, ја инспирираа „Неиускулирана“ за твитот на денот.

SHARE