Твит на денот: Проф. Јасна Котеска

Опа вести. „Откако ќе биде целосно завршен договорот со Грција“… бла бла, „ќе се ефектуира членството во НАТО“. Браво бе. Каков дил, какви преговарачи сте. Топ. :*

SHARE

Comments are closed.