Твит на денот: Сега е „Северна Македонија пат“ и пак ја изненади снегот…

Завеаните патишта низ Македонија од снежните врнежи беа инспирација за твитот на денот, чиј автор е i999y.

„Сега е ‘Северна Македонија пат’ и пак ја изненади снегот… Немогуќе“, твитна тој.

 

SHARE