Твит на денот: „Ваљда“ Рада ѝ објасни на амбасадорката на САД дека 2001 е далеку зад нас

„Кичевчанецот“ во твитот на денот ја стави поентата „2001 е далеку зад нас“ на Радмила Шекеринска за фотографирањето пред грбот на ОНА во контекст на терористичките напади на 11 септември 2001 година во САД.

SHARE