Твит на денот: Вие што паничите за таблата со РМ никој не ви брани по дома да си ја викате „Северна“

Акаунтот @Jovanowsky го има твитот на денот за правот што се крена поради таблата со Република Македонија зад дополнителната министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи на нејзините прес-конференции.

SHARE