Твит на неделата: Зајакнат идентитет

Имаме премиер кој не го изговара името на државата на грчки медиум. Имаме премиер кој беше искаран од грчко МНР оти рекол македонска армија, наместо армија на Република Северна Македонија. Имаме премиер кој им се извини на Бугарите за Илинденското востание. Шо зајакнат идентитет?

SHARE

Comments are closed.