Твитерџии го ,,искршија” Законот за амнестија (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Правниците и познавачите на законите и уставот молчат но не и твитерџиите кои прецизно ги лоцираат небулозите во Законот за амнестија кој е против сите кривични практики и постапки и судски правила

Внимавајте!
Каква небулоза во новиот Закон за амнестија!

Официјалното толкување е: : Тој што се чувствува за НЕВИН има право да одбие амнестија и невиноста ја докаже во судска постапка.

ЗНАЧИ: Тие што ќе побараат амнестија ПРИЗНАВААТ ДЕКА се ВИНОВНИ!

1/1.Внимавајте!
Каква небулоза во новиот Закон за амнестија:
ЈО и суд ОДНАПРЕД, пред да се донесе ПРАВОСИЛНА судска одлука, ќе врши СЕЛЕКЦИЈА кој може, а кој не може да биде амнестиран!
ПРЕД спроведена постапка – некои ЛИЦА, од овие судски органи ќе бидат прогасени за ВИНОВНИ!

SHARE