Уапсен убиецот на фудбалерот Мартин Јанушев

Филип Секуловски Кобра , осомничен декапред речиси две години го Мартин Јанушев, во скопската населба Аеродром, вечерва е уапсен.

Од МВР за Канал 5 информирале дека тој бил спроведен во Шутка.

28.годишниот фудбалер Јанушев беше застелан пред неговиот дом на 4. ноември  2017 , а од тогаш Секуловски беше во бегство. 28- годишниот Јанушев беше фудбалер на клубовите Локомотива, Маџари солидарност и 11 Октомври.

SHARE