Ученичко насилство – фрлиле соученичка од прозорец!

На 28 септември во училиште во населбата Аеродром се случило насилство кога четири ученици фрлиле низ прозорец 14 годишна соученичка.

Случајот денеска го пријавил Е.Ц. во полициска станица.

Од падот, откако била фатена за нозе и фрлена од прозорецот на првиот кат, девојчето се здобило со повреди.

SHARE