Ученичко насилство: Го тепаат и снимаат со мобилен (ВИДЕО)

На социјалните мрежи во Србија се споделува снимка од брутално претепување во Дом за Ученици во Краљево.

На видео-снимката се гледа како насилник го малтретира и го тепа соучениот додека неколку момчиња врсници навиваат и го снимаат бруталното тепање со мобилен телефон.

„Ќе те убие како коњ, ќе те задави на креветот“ се кекои од коментарите на навивачите, додека физички помалото момче моли да престанат да го удираат и со маица ја брише крвта.

За настанот била известена полицијата.

Видеото на ЛИНКОТ подолу

https://video-node-6-b-pl-krk-1.dreamlab.pl/ceph/eyJhbyI6InJhc19ycyIsImR2IjoiQkxJQ19SUy0tdmVzdGktLWRydXN0dm8tLUFSVCIsImN0Ijoic20ifQ%3D%3D/6f37122e-e580-4462-a9e6-824d6a91cd3d.1545912898.432499.mp4?co=rasrs_blic&ct=sm&st=CIbXGHHpvNfHK12PBhGHlA&e=1545932393

SHARE