Учесничка во анкета на ТВ 21 со желба: Да се врати златен Груевски!

Одговорот на постара госпоѓа во анкетата на ТВ 21 за амнестирањето на обвинетите за настаните од 27 април е вистински хит на социјалните мрежи, посебно нејзината желба „да се врати златен Груевски“.

Според неа, претседателот Ѓорге Иванов треба да остане доживотно на функцијата, а амнестираните да ги заменат „шарените“ во министерските фотелји.

SHARE