УХРМ: Опасноста не е завршена

Управата за хидро метеоролошки работи на Македонија предупредува дека со денешното невреме не завршува опасноста од нови елементарни непогоди.

Според УХРМ анализата на временските услови во поширокиот регион покажува дека утре на делови од територијата на Македонија може да се смучи ново силно невреме и затоа од таму сугерираат граѓаните да се подготват соодветно.

SHARE