Ураганот Хана, прв во оваа сезона, го погоди Тексас, а силниот ветар преврте камиони и урна далноводи, но и дел од ѕидот на границата со Мексико.

На видео снимка објавена на Твитер се гледа како ветрот урива дел од неодамна изградениот ѕид на границата меѓу САД и Мексико.

SHARE