Уште еден градоначалник на СДСМ инволвиран во криминал, МВР без кривична пријава

По инцидентите со градоначалниците на Ново Село и Демир Хисар уште еден градоначалник на Социјал Демократскиот сојуз бил дел од противправни активности.

Градоначалникот за кој се уште не се открива од која општина доаѓа вчера со помош на уште едно лице физички нападнало граѓанин при што нападнатиот се стекнал со телесни повреди.

Инцидентот се случил пред стотина лица, дел од нив го снимиле инцидентот но за него се уште нема кривична пријава.

Членови на СДСМ ,таканаречени свиркачи, предходно предупредија дека доколку СДСМ, МВР и Владата веднаш не преземат соодветни мерки ќе го откријат идентитетот на градоначалникот насилник.

,,Свиркачи”: СДСМ се обидува да скрие скандал со свој висок функционер

SHARE