Ексклузивно – Уште еден огромен корупциски скандал: Снаа на советничка на Заев добила 330,000 евра од владата

Фирмата Декодикс од Скопје од Фондот за иновации и технолошки развој на контраверзниот тендер добила грант во износ од околу 20 милиони денари или околу 330.000 евра. Меѓу сопствениците на фирмата е снаата на Цветанка Ласкова, Христина Керкез жена на Горан Кан Керкез. Сопругата на синот на Цветанка Ласкова, советничка за култура во кабинетот на … Continue reading Ексклузивно – Уште еден огромен корупциски скандал: Снаа на советничка на Заев добила 330,000 евра од владата