Утре нова средба за СЈО

Нова средба за Законот за јавно обвинителство меѓу преговарачките групи на власта и на ВМРО-ДПМНЕ, најави за утре премиерот Зоран Заев.

Премиерот се надева за позитивен исхот за Законот со кој треба да се дефинира и иднината на Специјалното јавно обвинителство.

Заев изјав дека деновите до затворање на извештајот на Европската комисија за Република Северна Македонија се избројани и изрази надеж дека двете страни ќе дојдат до договор.

SHARE

4 Коментари

  1. +ПАПАТА ДОЈДЕ ДА ЈА ПОГРЕБА МАКЕДОНИЈА!!!!+++++
    ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛ” ИВАНОВ, АМНЕСТИРАЈ ГИ НАШИТЕ ОД ЗАТВОР!
    И ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛЕ” ИВЧЕ СИ САМО ОБЧИНА РАСИПАНА КУКАВИЦА!
    ИВАНОВ, ТИ СИ МАЈМУН ПОГОЛЕМ ДО ЗАЈЧЕ! ТИ СИ ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ГРОБАР НА МАКЕОНИЈА!
    ИВАНОВ, ТИ СИ ПОГОЛЕМ ПРЕДАВНИК И ОД ЗАЈЕБ И ОД СТЕВО !!!

  2. МИЦКО ! ДОКОЛКУ МУ СЕ УЛИЖУВАШ НА ,, КОРНИШОНОТ ЗАЕВ .ДОТОЛКУ ;;;ВМРО:::: ЌЕ ТОНЕ ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕШ ДАЛИ СИ МАКЕДОНЕЦ ИЛИ СИ СО ПРЕДАВНИЧКАТА БАГРА НА СДС.. НАМЕСТО ДА ПРИБЕРШ ,КУРТОНИ ,, ФАРБИ,, ПУШКИ ФРЛАЧИ,,, И НАРОДНА ВОЈСКА ДА СИ ЈА ВРАТИШ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ТИ ОДИШ СЕ ДОГОВАРШ СО КОПИЛИЊАТА ПРЕДАВНИЧКИ КАКО ДА ЈА ДОЗАКОПАТЕ МАКЕДОНИЈА ИЛИ ТИ СЕ ПОМИЛИ ХИДРОЦЕНТРАЛИТЕ ????? НА КОЈА СТРАНА СИ ???? ВРЕМЕТО ТИ ТЕЧЕ ???

Comments are closed.